Cursus WordPress Academy Beste Opleider

Published Sep 10, 21
5 min read

Online Cursus: Als Thuisstudie Of Zelfstudie - - Slim Studeren

1. Learn, Dash Learn, Dash wordt gebruikt door veel Fortune 500-bedrijven en grote universiteiten vanwege de snelheid, de functionaliteiten en het indrukwekkende design. De meeste van de must-have functionaliteiten die we eerder in dit artikel besproken, zijn terug te vinden in Learn, Dash. Het kan dus gerust beschouwd worden als een volledige suite met tools voor content-dripping, cursusverkoop, het belonen van studenten en het activeren van triggers gebaseerd op acties.Zo betaal je in het eerste jaar $159 om een website van alle mogelijke features van Learn, Dash te voorzien. Voor een licentie voor 10 websites springt de prijs naar $189 per jaar en voor 25 sites naar $329. Een nadeel van Learn, Dash is dat er geen gratis proefversie of -periode is.

Wordpress Cursus Nijmegen

Learn, Dash Word, Press LMS-plugin We behandelen de belangrijkste kenmerken van Learn, Dash hieronder, waarbij we ze hebben ingedeeld in vier categorieën: cursussen, monetisatie, administratie en technisch. Het is ook vermeldenswaardig dat Learn, Dash mobiel compatibel is, waardoor het mogelijk is om onderweg te leren. Ook wordt de klantenondersteuning verzorgd door toonaangevende experts middels een geavanceerd ticketysteem.

WordPress onderhoud training - WebtalisCursus WordPress technisch beheer Heijsen - Beste opleider van NL


Dit is handig wanneer je tests en andere lessen in een bepaalde volgorde wil aanbieden. Biedt tools om je content de drip-feeden op basis van een schema. Je kan ook een timer toevoegen aan lessen om ervoor te zorgen dat iedereen tenminste een bepaalde hoeveelheid tijd besteedt aan elke les.

7 Leuke Soofos Cursussen Voor Online Ondernemers - Corners

Learn, Dash toont een cijferlijst aan je studenten samen met cursuspunten, wanneer een gebruiker een bepaald deel van de cursus heeft voltooid. Dit past mooi bij de certificaten en badges die ook onderdeel zijn van Learn, Dash. Promoot je cursussen met verschillende tools voor het genereren van inkomsten, zoals een winkelwagentje, lidmaatschappen, abonnementen, cursusbundels en cursuslicenties.

Maakt het beheer van profielen en groepen makkelijk – dit is perfect als je groepswerk wil toewijzen. Learn, Dash biedt ondersteuning voor de meeste mediatypen, zoals video’s, audio, afbeeldingen, Adobe Captivate-bestanden en Google Docs. Ook ondersteunt de plugin multisite, voor het geval je Learn, Dash op een netwerk wil uitvoeren.

Online Cursus Wordpress - Wordpress Website Zelf Opzetten

Hoe maak je een online cursus website met WordPress - DeLaatbusinessCursus WordPress: maak je eigen website


2. Lifter LMS Lifter LMS is een volwaardig alternatief voor Learn, Dash, maar de prijzen beginnen bij $299 per jaar voor een volledige LMS-bundel. Mocht je de add-ons afzonderlijk kopen, dan is er een kleine kans om wat geld te besparen, omdat ze voor $99 per stuk worden verkocht. Echt een realistisch scenario is dit natuurlijk niet, omdat de prijs van het hele pakket ($299) gelijk staat aan de prijs van 3 add-ons, waar tientallen modules bij inbegrepen zitten.

Als je nu al een of twee van de talloze Lifter LMS-integraties gebruikt, dan is het het overwegen waard om Lifter LMS te verkiezen boven Learn, Dash. Bovendien kan je voor $1 alle functionaliteiten voor 30 dagen uittesten, wat een goede reden kan zijn om Lifter LMS te testen, voordat je de volledige prijs betaalt.

De Wordpress Cursus

Dit kan van pas komen voor degenen die niet zo technisch zijn, maar wel al de content klaar hebben staan die ze willen verkopen. De functies zijn min of meer hetzelfde als Learn, Dash, maar er zijn een paar opvallende verschillen (gratis WooCommerce uitleg). Lifter LMS bevat bijvoorbeeld een grafisch pakket met achtergronden en andere ontwerpelementen.

Een andere reden waarom de Lifter LMS plugin een interessante optie is voor beginners is vanwege de integratie met Divi en Beaver Builder. plus en minpunten van de betere WP thema's. Deze drag-and-drop-editors verwijderen de noodzaak om met code te werken, door hun visuele designmogelijkheden. De belangrijkste features van deze Word, Press LMS plugin Lifter LMS biedt directe Woo, Commerce-integratie aan, waarbij je je cursussen afzonderlijk of als bundel kan verkopen.

Cursus Wordpress Haarlem

Cursus WordPress Nijmegen - Maak Je Website In 1 Dag - € 375Cursus Wordpress Alkmaar, Uitgeest, Hoorn of Haarlem voor €239


Cursus WordPress Hilversum - zelf je website makenCursus WordPress in 1 dag regio Utrecht/Amersfoort


De kern van de plugin is gratis, dus in theorie kan je een simpele online cursuswebsite bouwen zonder je portemonnee te trekken. Je zou alleen hoeven te betalen voor een van de betalingsgateways. De klantensupport bevat technische ondersteuning, live kantooruren en veel gratis trainingscursussen. De Liften LMS-cursusbouwer biedt opties voor alle soorten multimedia, zoals een prachtige cursusbouwer, content-dripping en quizzen.

Creëer gebieden waar je studenten kunnen discussiëren en sociale profielen kunnen aanmaken om interactie met elkaar en leraren mogelijk te maken. Je ontvangt een breed scala aan marketing- en financiële tools zoals terugkerende betalingen, meerdere gateways, ongelimiteerde prijsmodellen en kortingsbonnen. Je kan een tool implementeren genaamd ‘sociaal learning’, waarmee je Facebook kan gebruiken om de gebruikerservaring en interactie van studenten te bevorderen.

7 Leuke Soofos Cursussen Voor Online Ondernemers - Corners

👍 Wil je weten hoe we ons verkeer met meer dan 1000% lieten toenemen? Sluit je aan bij 20. 000+ anderen die ook onze wekelijkse nieuwsbrief met Word, Press insidertips krijgen! 3. Learn, Press Learn, Press staat bekend als de meest eenvoudige en ‘schoonste’ keuze binnen de wereld van Word, Press LMS-plugins.

Het belangrijkste nadeel is dat de klantensupport niet zo toegewijd is als bij een premium LMS. Dat gezegd hebbende, de eenvoudigste Learn, Press-add-ons zijn gratis te downloaden en de supportmedewerkers reageren binnen 24 uur op je mails. Je kan er ook voor kiezen om te betalen voor premium add-ons voor items zoals certificaten, ondersteuning voor co-instructeurs en Woo, Commerce-ondersteuning.

More from Pagina's, Marketing

Navigation

Home

Latest Posts

Lupilu Luiers Aanbieding

Published Jun 16, 22
4 min read